RBB Crew

The Rocky Bianco Band (RBB) består av fem musikere som har spilt sammen siden 2009. Alle medlemmende i bandet har drevet med musikk siden ung alder, og har lang erfaring med underholdning fra scenen. Bandet har også med seg gjesteartister som kompletterer bandet i forbindelse med større arrangementer. Nedenfor er litt informasjon om bandmedlemmene i RBB.

 

Ruben Hakin_thumb

 

RUBEN HAKIN

Vokal

Ruben Hakin er frontfigur og «leadvokalist» i RBB. Med sin entusiasme, sine «moves» og smittende humør er han flink til å lede og forføre et hvert publikum.
 

 

Ole Blomgren_thumb

 

OLE BLOMGREN

Trommer

Ole Blomgren har ansvaret for den pulserende RBB-rytmen som får publikum til å vrikke på dansefoten. Han har spilt i flere ulike musikalske sammenhenger tidligere.
 
 
 

Ådne Kyllesø_thumb

 

ÅDNE KYLLESØ

Keys

Ådne Kyllesø leder piano- og synthlyder gjennom anlegget, og har traktert tangenter siden han var en liten gutt. Han korer også på flere av sangene.
 
 
 

Espen Sviland_thumb

ESPEN SVILAND

Gitar & Vokal

Espen Sviland spiller på flere strenger, og har ansvaret for både akustisk- og elektrisk gitar. Han er også «leadvokalist» på noen av sangene.
 
 
 
 

Arnold Alvsåker_thumb

 

BJØRN ARNOLD ALVSÅKER

Bass

«The Bassmann himself» heter Bjørn Arnold Alvsåker. Han er ansvarlig for alle lavfrekvente lyder på dansegulvet som gjør at det rumler i magen. Når Alvsåker ikke er opptatt med RBB, spiller han i et annet band.